ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK


Φίλοι μου επειδή το faceboοk έχει αλλάξει τις ρυθμίσεις του και δεν θα μπορείτε πλέον να βλέπετε όλες τις ενημερώσεις από το Παίζουμε μαζί, στην αρχική σας σελίδα. Αυτό σημαίνει ότι δύο πράγματα.

Κάθε φορά που ανεβάζει κάτι το ΠαίΖουμε μαζί, δεν το βλέπετε όλοι αλλά μόνο το 12% όσων έχετε κάνει Like στην σελίδα.  Σημαίνει, ακόμα, ότι όταν όταν θέλετε να μοιραστείτε στο Facebook, κάποιο αγαπημένο άρθρο από το Παίζουμε μαζί  μόνο ένα 12% από τους φίλους σας θα το δει.

Πώς θα βλέπετε τα πιο σημαντικά νέα από το Παίζουμε μαζί και πώς θα μπορείτε να  τα δουν οι φίλοι σας όταν τα κάνετε share; 

Αν θέλετε να παρακολουθείτε τα θέματα και τις συζητήσεις μας από Το Παίζουμε μαζί είναι απλό.

1. Μπαίνετε στη σελίδα του Παίζουμε μαζί στο facebook κάνοντας κλικ εδώ.

2. Δίπλα στο κουμπί Like της σελίδας, θα βρείτε το κουμπί με το γρανάζι.

3. Κάνετε κλικ πάνω του και βλέπετε την επιλογή  «add to Interest lists»/«προσθήκη στη λίστα ενδιαφερόντων».
Αν έχουμε ήδη δημιουργήσει λίστες στο παρελθόν, θα μας εμφανιστούν, αν όχι θα πρέπει να πατήσουμε την επιλογή “Νέα Λίστα…”
4. Στην επόμενη καρτέλα ονομάζουμε τη λίστα μας και ορίζουμε επίπεδο απορρήτου. Αν θέλουμε δηλαδή να είναι Δημόσια, Ορατή μόνο σε φίλους ή Ιδιωτική.

5. Η λίστα μας δημιουργήθηκε. Θα τη βρίσκουμε πλέον στην αρχική μας σελίδα κάτω κάτω, εκεί που λέει “Ενδιαφέροντα”.

Αν δεν βλέπουμε τη λέξη “Ενδιαφέροντα” είναι προφανώς κρυμμένη πίσω από τη λέξη “Περισσότερα”. Πατάμε το “Περισσότερα” και το Ενδιαφέροντα θα εμφανιστεί.

Περνώντας τον κέρσορα πάνω από το όνομα της λίστας που δημιουργήσαμε, μας εμφανίζεται το μολυβάκι της επεξεργασίας, οπότε έχουμε την επιλογή να κάνουμε “Προσθήκη στα αγαπημένα”. Η λίστα  θα ανέβει πάνω ψηλά κάτω από τη φωτογραφία μας, για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση.

Έτσι, μόνο, θα βλέπετε τα σημαντικότερα νέα από το Παίζουμε μαζί.   Θα χαρώ να μάθω ότι το κάνατε και να λύσω τυχόν απορίες. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...