Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Το ηλιακό μας σύστημα στο παιδικό δωμάτιο!


Πώς θα σας φαινόταν να εγκλωβίζατε το ηλιακό σύστημα στο δωμάτιό σας; To μόνο που έχετε να κάνετε είναι  να αγοράσετε και να τοποθετήσετε αυτή τη συσκευή στο ταβάνι και να σβήσετε το φως.




Το θέαμα με το φωτιζόμενο ήλιο και τους περιστρεφόμενους πλανήτες γύρω από αυτόν θα σας ενθουσιάσει! Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φακό - δείκτη που συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο για να μπορείτε να εντοπίζετε τον κάθε πλανήτη και να δημιουργείτε κομήτες στο ταβάνι και στον τοίχο. 




Το πλανητάριο οροφής μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε να απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 20 λεπτά λειτουργίας. 




Αν βέβαια χρειάζεστε έξτρα πληροφορίες για το ηλιακό σύστημα, μπορείτε να ακούσετε και το αντίστοιχο cd που περιλαμβάνει μια 15λεπτη εικονική περιήγηση στο νυχτερινό ουρανό (αφήγηση στα αγγλικά).Μπορείτε ακόμα, να παρακολουθήσετε τη σειρά Virtual Journey μαζί με το παιδί σας! 



Το Virtual Journey είναι μια νέα σειρά εκπαιδευτικών βίντεο για παιδιά άνω των 10 χρονών.Μέσα σε 4 λεπτά μπορείς να μάθεις τα πάντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...