Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Το Παίζουμε μαζί ανοίγει την αγκαλιά του στους μικρούς μας φίλους . Διαδώστε το!


Σήμερα, είμαι πολύ χαρούμενη και θέλω να μοιραστώ την χαρά μαζί σας!  Από χθες το βράδυ, το Παίζουμε μαζί έγινε πιο πλούσιο σε περιεχόμενο και  ανοίγει την αγκαλιά του και στους μικρούς του φίλους! Είμαι σίγουρη οτι θα το κάνετε να κυκλοφορήσει από αυτί σε αυτί! 

Εάν ρίξετε μια ματιά στις σελίδες πάνω από το τίτλο Παίζουμε μαζί, δίπλα στην Αρχική σελίδα, θα διαπιστώσετε οτι οι σελίδες έχουν αυξηθεί σε αριθμό. Σας παρουσιάζω, λοιπόν, τις δύο καινούργιες σελίδες του Παίζουμε μαζί! 


Η μία είναι η  σελίδα ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ για να βλέπετε, κατά την διάρκεια όλης της μέρας,  μαζί με τα παιδιά σας  αγαπημένα σας κινούμενα σχέδια όπως Nils Holgerson, Kαντυ Καντυ, Χαϊντι, Παραμυθάς,Φρου Φρου, Sport Billy.  
Για να επιλέξετε το επεισόδιο της σειράς κινουμένων σχεδίων που θέλετε να δείτε, (και αυτό σας το λέω γιατί σε κάθε τίτλο σειράς έχω  ανεβάσει πάνω από 20 επεισόδια) περάστε το ποντίκι πάνω απ' το πλαίσιο του αντίστοιχου βίντεο....Και αυτή είναι, απλώς, μόνο, η αρχή! Θα ακολουθήσουν πολλά, πολλά, άλλα! 
Η άλλη  είναι η  σελίδα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. Στο ξεκίνημα της σελίδας έχω ανεβάσει μια σειρά από βίντεο για υπέροχες κατασκευές με μπαλόνια από πειρατές και γοργόνες μέχρι ζωάκια και οτι βάλει ο νους σας καθώς και μια σειρά από βίντεο για να μυήσετε το παιδί σας στον μαγικό κόσμο του Origami. Φυσικά και εδώ πάλι είναι μόνο η αρχή, καθώς σύντομα, η σελίδα θα εμπλουτιστεί με πολλές πολλές ιδέες για να περνάτε δημιουργικά τον χρόνο με το παιδί σας! 
Ήθελα, να σας κάνω έκπληξη, αλλά θα σας το αποκαλύψω από σήμερα. Σε λίγο, το Παίζουμε μαζί θα εμπλουτιστεί και με άλλες σελίδες, όπως  Μαγειρική για Παιδιά, Τραγούδια και άλλες που τέλος πάντων, θα είναι έκπληξη! Να έχετε μια πολύ όμορφη μέρα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...