Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Πώς να αξιοποιήσετε δημιουργικά, τα παλιά επιτραπέζια παιχνίδια του παιδιού σας!


Μια εξαιρετική ιδέα  να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο είναι να πάρετε τα παλιά επιτραπέζια του παιδιού σας, να τα κάνετε κάδρα και να τα στολίσετε!

Οι τοίχοι στο παιδικό δωμάτιο θ'αποχτήσουν μια πραγματικά καινούργια όψη και τα τα κάδρα σας, θα τραβούν, όλα τα βλέμματα, πάνω τους!
Κι όλο αυτό, βέβαια, είναι μία πρακτική αλλά πολύ  δημιουργική  λύση  στο θέμα που θα βάλω τα παλιά επιτραπέζια παιχνίδια του παιδιού μου που τους λείπουν κάρτες ή πιόνια!
Μην ξεχάσετε εάν τα επιτραπέζια είναι καινούργια, να αποθηκεύσετε τις κάρτες, τα ζάρια και τα πιόνια πίσω από τα κάδρα, για μια πιθανή μελλοντική χρήση, όταν το παιδί σας θα είναι σε κατάλληλη ηλικία για να τα παίξει!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :) 

3 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΙΔΕΑ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΑ ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΧΡΗΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!υγ.μηπως να εβγαζες την λεκτικη επαληθευση ειναι λιγο κουραστικο και δεν εχει νοημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα δωσουν πολυ χρωμα,εγω το εκανα μικρη αυτο με τα παζλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητή Ζέφη, θα χαρώ να γίνω φίλη του μπλογκ σου... τρελλαίνομαι για παιγνίδια... είμαι μουσικός σε δημοτικό σχολείο... και παίζω όποτε βρίσκω ευκαιρία με τα παιδιά στην τάξη...
    Παρασκευή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...