Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Διασκεδαστικά παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε με το παιδί σας!


Ένας πολύ καλός τρόπος να εκθέσετε τα έργα τέχνης των παιδιών σας, στο σχολείο ή στον κήπο του σπιτιού σας είναι να τα κρεμάσετε πάνω σε χαρτόκουτα που έχετε τοποθετήσει το ένα πάνω στο άλλο! 
Ένας άλλος εξαιρετικός τρόπος είναι να βάψετε ένα παλιό σας τραπέζι με μπογιά για μαυροπίνακα και να βάλετε το παιδί σας να ζωγραφίζει, εκεί!
Κι εάν έχετε έναν μεγάλο διάδρομο στο σπίτι ή το σχολείο σας, μπορείτε να τον διακοσμήσετε με ρολά από χαρτόνια σε διάφορα χρώματα και να φτιάξετε ένα υπέροχο έργο αφηρημένης τέχνης!
 
Βγείτε μια βόλτα στο δάσος και βάψτε τα πόδια σας με χρώματα ή βάψτε μικρά κλαράκια που θα βρείτε πεσμένα στο χώμα,  με χρώμα και θα νιώσετε σαν ινδιάνοι! 
Προτείνω ανεπιφύλακτα να το δόκιμάσετε οικογενειακώς! Είναι πολύ πιο διασκεδαστικό!
Κι εάν βαρεθήκατε να ζωγραφίζετε τα ίδια και τα ίδια γιατί δεν δοκιμάζετε να ζωγραφίσετε με χρώματα ζαχαροπλαστικής τα ψωμάκια σας; Εσείς δεν ξέρω, τα παιδιά σας, πάντως, θα το βρουν πολύ συναρπαστικό!


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :) 

2 σχόλια:

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...