Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Υπέροχες ιδέες για διακόσμηση στο παιδικό δωμάτιο!


Περιμένετε μωράκι και αρχίζετε, σιγά - σιγά να φτιάχνετε το παιδικό δωμάτιο; Υπέροχα! Δείτε ένα υπέροχο σύννεφο που έφερε πολύχρωμη βροχή! 
Είναι μαγικό! Και το πιο συναρπαστικό είναι ότι μπορείτε να το φτιάξετε για το μωρό σας εύκολα!
Έφτασε η ώρα το μικρό σας να πάει σχολείο; Ώρα να βάψετε έναν τοίχο στο παιδικό δωμάτιο με χρώμα για μαυροπίνακα και ν' αρχίσετε να ζωγραφίζετε και να φτιάχνετε ιστορίες! Μαγικό! 
Μήπως έχετε πολλά λούτρινα ζωάκια εδώ κι εκεί, στο παιδικό δωμάτιο; Πάρτε καφάσια ξύλινα και φτιάξτε ένα κλουβί να τα βάλετε μέσα. Καλώς ήρθατε σ' έναν υπέροχο  ζωολογικό κήπο! 
Κι εάν έχετε, ακόμα, περισσότερα παιχνίδια ώρα να τα βάλετε σε τάξη! Και, ναι, πιστέψτε με πώς ξέρω πώς δεν έχετε την Μαίρη Πόπινς , συντροφιά γι ΄αυτό πάρτε κουβάδες και δημιουργήστε έναν μοναδικό αποθηκευτικό χώρο! 
Κι εάν έχετε πολλά Lego, φτιάξτε στον τοίχο σας ένα μοναδικό έργο τέχνης! Είναι πολύ διασκεδαστικό!
Δεν έχετε που να κρεμάσετε τα ρούχα του παιδιού σας; Γιατί δεν δοκιμάζετε να φτιάξετε κρεμάστρες με τα playmobil; Η ανακύκλωση στο μεγαλείο της! Το παιδί σας θα το βρει συναρπαστικό! Καλό παιχνίδι! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


2 σχόλια:

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...