Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Μεταμφιεστείτε με το παιδί σας!




Κάθε παιδί λατρεύει τις μεταμφιέσεις! Όχι, μόνο τις Απόκριες, αλλά, όλο τον χρόνο. Σας συστήνω, λοιπόν, ανεπιφύλακτα να δημιουργήσετε στο παιδικό δωμάτιο μια γωνιά μεταμφιέσεων. Βρήκα μάσκες μαγικές και κάπες που ξυπνούν το ίδιο ευφάνταστο πνεύμα των ζώων σε κάθε παιδί στην Oladeco. Δείτε την! Είναι πανέμορφη!


Ποιο παιδάκι δεν θα ήθελε να μεταμφιεστεί σε ελέφαντα; Είναι διπλής όψης για επιπλέον παιχνίδι. Με την μορφή του ζώου από τη μία πλευρά, του σούπερ σταρ από την άλλη.Είναι κατασκευασμένη για διάρκεια και αντοχή στο  παιχνίδι. 



Είναι ιδανική για μεταμφιέση στο καθημερινό παιχνίδι ρόλων και φαντασίας, για τα πάρτι γενεθλίων ή την αποκριάτικη διασκέδαση. Ο ελέφαντας, άλλωστε, είναι ένα αγαπημένο ζώο. Η υπέροχη μάσκα ελέφαντα με αναδιπλωμένα αυτιά και προβοσκίδα είναι φτιαγμένη για να αντέχει σε σκληρό παιχνίδι.



Οι μάσκες είναι κατασκευασμένες από ανακυκλωμένο χαρτόνι με ελαστικό κορδόνι και είναι για παιδιά από 3- 6 χρονών. Υπάρχουν σε διάφορα ζώα! Καμηλοπάρδαλη. Μου αρέσει πολύ!


Ανυπομονώ να παίξω με την κόρη μου παραμύθια της Αφρικής! Ταξιδεύουμε στην μαύρη ήπειρο, μαθαίνουμε για τον πολιτισμό της.

Και, βέβαια, δεν θα μπορούσε να λείπει μία μάσκα λιοντάρι! Ο βασιλιάς των ζώων! 

Βρήκα ακόμα στολή ζέβρας. Μοναδική! Πολύ διαφορετική απ' ότι έχω δει ως τώρα σε στολές. Η γαλλική μάρκα Coq enpate’ παράγει γοητευτικές δημιουργίες που δίνουν ένα ποιητικό και εκπαιδευτικό μήνυμα. Η Coq en Pate παράγει μια συναρπαστική και χιουμοριστική σειρά με στολές ζώων. Παρακολουθήστε και απολαύστε τα παιδιά, καθώς δημιουργούν το δικό τους σαφάρι, ετοιμαστείτε για πολλά μουγκρίσματα με αυτή τη μάσκα ζέβρας και το ασορτί μπλουζάκι! 
Με μαύρες ρίγες σε λευκό ή λευκό σε μαύρο, το παιδί σας μπορεί να προσποιηθεί την ζέβρα όλο το καλοκαίρι!Η Coq en Pate χρησιμοποιεί μόνο 100% βιολογικά βαμβακερά θεμιτού εμπορίου και βιώσιμα υλικά για τα προϊόντα τους.Η μάσκα παρασκευάζεται στη Γαλλία από ανακυκλωμένο χαρτόνι.Τις μάσκες θα τις βρείτε, κάνοντας κλικ εδώ.


Και για το τέλος μια στολή τίγρη, σκέτη γλύκα! 


Καλή διασκέδαση! Δεν υπάρχει πιο συναρπαστικό παιχνίδι από αυτό των μεταμφιέσεων και όχι, μόνο τις Απόκριες. Καλό παιχνίδι! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


5 σχόλια:

  1. Είναι πολύ όμορφες, πραγματικά! Σκέφτομαι να τις πάρω και να καλέσω τους φίλους του γιου μου να κάνουμε πάρτι το άλλο Σάββατο! Λίγα παιδάκια αλλά πολύ κέφι και παιχνίδι! Σ' ευχαριστούμε Ζέφη για τις ιδέες! Λίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν σε προλαβαίνουμε Ζέφη με τις ιδέες σου. Υπέροχες μεταμφιέσεις και μάλιστα δίνουν ιδέες σε όσους πιάνουν τα χέρια του για να τολμήσουν να φτιάξουν κάτι μόνοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα! Καλημέρα! Να περάσετε πολύ όμορφα! Καλό παιχνίδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλειες είναι! Μαρία, Δράμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ ομορφες οι μασκες και μπορουμε να απασχολησουμε αρκετη ωρα τα παιδακια με αυτες
    Ζεφη να εισαι καλα σευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...