Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Παιχνίδια με τα χρώματα!


.playingbythebook
Η ζωή με χρώματα είναι πολύ πιο όμορφη! Ελάτε να δούμε πώς θα παίξετε με το παιδί σας συναρπαστικά παιχνίδια με τα χρώματα. Ξέρω πώς στο ψυγείο σας έχετε αυγά. Πάρτε μία βελόνα, ανοίξτε μια μικρή τρύπα και αδειάστε το εσωτερικό τους. 
Ανοίξτε λίγο περισσότερο την τρύπα και βάψτε τα αυγά σας. Ώρα να τα γεμίσετε με ρύζι, χαρτοπόλεμο και ότι άλλο σκεφτείτε. Βγείτε έξω και πετάξτε ο ένας στον άλλο τ' αυγά. Και ο πόλεμος αρχίζει!
vickiodell
Κάτι πιο ήσυχο, τώρα, αλλά πάλι με χρώματα. Κόψτε μικρά χαρτάκια με χρώματα και κολλήστε τα πάνω σε ένα άσπρο δίσκο. Δεν είναι υπέροχος; Για γεύματα όλο φαντασία! 
se7en.org
Που κρύβονται τα όνειρα; Σε μια πόλη χρωμάτων στο χαρτί; Και το παιχνίδι αρχίζει! 
Και μήπως είναι ώρα να ζωγραφίσετε με το παιδί σας φρούτα και να παίξετε μαζί τους ρόλους για να τα μάθετε να τα αγαπούν; 
amazon
Κι εάν θέλετε να κάνετε ένα δώρο αγάπης. Κόψτε καρδούλες με χρώματα και κολλήστε τις την μία πάνω στην άλλη. Μοναδικό! 
alittlelearningfortwo
Ή φτιάξτε πολλές καρδούλες με χρώμα και κρεμάστε τις μπροστά στο παράθυρο! Τι όμορφη στιγμή να περνάει ο ήλιος και να τις φωτίζει! 
ashleyannphotography
Κι εάν έχετε στρας, φτιάξτε αυτές εδώ! Είναι μοναδικές! 
bigalittlea
Βάλτε χρώμα παντού! Εάν βρείτε κομμάτια από κορμούς δέντρων, ζωγραφίστε πάνω τους! Είναι μαγικό! Η ζωή είναι έμπνευση, είναι δημιουργία!
breadandbuttons
Κι εάν βαρεθήκατε το χούλα - χουπ δοκιμάστε να παίξετε μαζί του αλλιώς. Πλέξτε το με πολύχρωμα μαλλιά! 
Και το παιχνίδι, μόλις αρχίζει.
Εάν έχετε μία κούτα, ανοίξτε την στο πίσω μέρος, πάρτε ένα χαρτί λιώστε πάνω του  κεριά σε διάφορα χρώματα. Πάρτε καλαμάκια και στερεώστε πάνω τους τις φιγούρες σας. Ανάψτε έναν φακό! Η παράσταση των χρωμάτων αρχίζει! 
Και μην ξεχνάτε εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο,  μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

3 σχόλια:

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...