Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Εξοχικό κουκλόσπιτο; Κι όμως, υπάρχει!



Την μεγάλη μου αδυναμία για τα κουκλόσπιτα την ξέρετε. Ανακάλυψα, πρόσφατα, αυτό και είναι υπέροχο! Καλώς ήλθατε στο κουκλόσπιτο του Lundby Gotland που θα βρείτε εδώ. Δεν είναι ένα κουκλόσπιτο σαν όλα τα άλλα.  Γιατί; Είναι ένα σουδικό εξοχικό!
Είναι ένα εξοχικό σπιτάκι για τις κούκλες του παιδιού σας και είναι μοναδικό για παιχνίδι κάθε εποχή. 
Αφήστε την φαντασία σας να σας μεταφέρει σε διασκεδαστικές διακοπές, όπου μπορείτε μαζί με το παιδί σας να καλλιεργήσετε το δικό σας λαχανόκηπο ή να κάνετε ντους καθώς γυρνάτε από την παραλία, στον κήπο. 
Το σπιτάκι είναι μοναδικό γιατί έχει υπέροχο φωτισμό σε όλα τα δωμάτια και τους χώρους του.  Οπότε είναι ιδανικό και για παιχνίδι, στον κήπο ή την βεράντα το βράδυ! Τις κρύες νύχτες του χειμώνα, το τζάκι σκορπίζει σπιτική ζεστασιά, και όταν τα κάρβουνα είναι έτοιμα, μην ξεχάσετε,  να ψήσετε μήλα και ζαχαρωτά!  
Ο σχεδιασμός σ΄αυτό το κουκλόσπιτο - εξοχική κατοικία είναι μοναδικός! Έχει απίστευτα χρώματα και έπιπλα. Νομίζω πώς μικροί και μεγάλοι θα θέλαμε να έχουμε ένα τέτοιο εξοχικό σπιτάκι. 
Το εξοχικό κουκλόσπιτο θα βρείτε εδώ. Διαβάστε,  αυτό  το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  το  αγοράσετε.  


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


7 σχόλια:

  1. Απίστευτο! Που πας και τα βρίσκεις! Είναι φανταστικό!!! Ζωή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι φανταστικό! Είσαι πολύ ψαχτήρι, ε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πράγματι είναι όμορφο πολύ! Το ψάχνω όσο μπορώ... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή τιμή έχει. Με τα μεταφορικά μέσα γύρω στα 55 το πολύ ευρώ, θα έίναι. Θα δοκιμάσω να δω εάν έρχεται Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...