Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Οι στιγμές που περνάει ένα παιδί με τους γονείς του είναι ανεκτίμητες.


Είναι αλήθεια ότι τα παιδάκια μας από τη στιγμή που έρχονται στον κόσμο, κάθε μέρα που περνάει, χτίζουν και δημιουργούν στο μυαλό τους ένα σωρό νέες εικόνες και αποκτούν εμπειρίες και αναμνήσεις μοναδικές. 

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να πάρουμε το παιδί μας και να πάμε μία βόλτα στην παραλία να μαζέψουμε πέτρες. Δείτε τι μπορείτε να φτιάξετε με αυτές. Είναι μια υπέροχη ιδέα.
Τις γιορτές και τα Σαββατοκύριακα που η οικογένεια μπορεί να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί, οργανώστε μία μικρή απόδραση στην θάλασσα. 
Η θάλασσα θα σας πλημμυρίσει από χρώματα και αρώματα και όλα αυτά είναι απλά μαγικά για ένα μικρό παιδάκι που ανακαλύπτει τον κόσμο. Θυμάμαι, ακόμα, τις βόλτες με τους γονείς μου στην θάλασσα και την σπηλιά στην άκρη της παραλίας που είχαμε κάνει ορμητήριο των πειρατών. 
Όταν παίρνω την κορούλα μου από το χέρι και περπατάμε στην παραλία, μαζεύοντας πέτρες νιώθω ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο. Πάρτε κι εσείς το μικρό σας, περπατήστε, παίξτε μαζεύοντας τους θησαυρούς της φύσης και φτιάξτε τα δικά σας μοναδικά έργα τέχνης. 

Οι στιγμές που ένα παιδάκι περνάει με τους γονείς του είναι ανεκτίμητες.  Οι αναμνήσεις αυτές, θα είναι ανεξίτηλα χαραγμένες στο παιδικό μυαλουδάκι για πάντα. Για αυτό δώστε τους χρόνο και αγάπη, πολύ αγάπη. Θα είναι το μεγαλύτερο εφόδιο στην ζωή τους! 

Αγάπη,  το μεγαλύτερο εφόδιο στην ζωή μας. Μας κάνει δυνατούς, με σταθερά βήματα στην ζωή μας να ψάχνουμε την ευτυχία. Εάν πάρεις αγάπη, θα μπορείς να δίνεις...
Αγάπη, το μεγαλύτερο δώρο στην ζωή! Χαρίστε αγάπη! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)
You.gr Εδώ θα βρεις προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Αγόρασε online! Κάντε Click Εδώ

4 σχόλια:

  1. Χρόνια Πολλά! Χριστός Ανέστη από Ρόδο. Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αληθως Ανεστη Ζεφη!
    Αγαπη, η ανωτερη απ ολες τις αρετες,και τοσο σημαντικη για τα παιδακια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια Πολλά Γωγώ μου! Να έχετε αγάπη και υγεία σπίτι σας! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια Πολλά Χριστός Ανέστη με υγεία!!! Σε ευχαριστούμε για τις εκπληκτικές ιδέες που μας δίνει για να περνάμε υπέροχες και δημιουργικές ώρες με τα παιδάκια μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...