Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Παιχνίδια με το παιδί μου στην φύση την Άνοιξη!


Είναι Άνοιξη! Πρωτομαγιά. Καλό μήνα να έχουμε! Η πιο μαγική εποχή του χρόνου. Μια πολύ ωραία ιδέα. Φτιάξτε μία ντουλάπα στο πίσω μέρος του κήπου σας με παιχνίδια που παίζει το παιδί σας στην φύση. Μαζέψτε, εκεί, τα κουβαδάκια του, τις κιμωλίες, τις ρακέτες τις μπάλες και ότι άλλο έχετε. Η οργάνωση, πάντα, βοηθάει. 
Μια βόλτα, στον ήλιο, στην φύση είναι υπέροχη. Φτιάξτε με το παιδί σας μία σκηνή από κορδέλες. Καταπληκτική ιδέα. Θα το απολαύσετε πολύ με το παιδί σας. Ιδανική και για πικ νικ στην φύση με το παιδί σας. 
Γεμίστε μία λεκάνη με νερό. Διασκεδαστικό παιχνίδι στην λίμνη των παραμυθιών και της φαντασίας! Μαζέψτε στην φύση πέτρες, κουκουνάρια και ξύλα και φτιάξτε ένα σπιτάκι. 
Και βέβαια, μπορείτε να πετάξετε μέχρι τον κόσμο της φαντασίας με ένα ζευγάρι φτερά από κιμωλίες. Καλό παιχνίδι! Το συναρπαστικό με τα παιδιά είναι ότι βρίσκουν την χαρά στα πιο απλά πράγματα του κόσμου. 
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...