Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Μια μέρα σ' ένα υπέροχο δάσος με το παιδί μου!


Κλείστε τα μάτια. Είναι μια υπέροχη μέρα. Περπατάτε σε ένα  δάσος με το παιδί σας. Περάστε κάτω από μια πύλη. Είναι σαν όνειρο. Δεν υπάρχει βαρύτητα. 

Όλα, εκεί, είναι ονειρικά. Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια. Έτσι, κι αλλιώς, υπάρχουν πολλοί τρόποι να δεις τα πράγματα. 

Αυτό το δάσος είναι αληθινό. Κι όλα όσα υπάρχουν, εκεί. Η Cornelia Konrads από την Γερμανία δημιουργεί τα δικά της μοναδικά έργα τέχνης σε ανοιχτούς χώρους, πάρκα και κήπους.  
Τα έργα της είναι ξεχωριστά για την αίσθηση έλλειψης βαρύτητας που αποπνέουν και φτιάχνονται αποκλειστικά με υλικά που συλλέγει η ίδια στην φύση.
Μπορείτε να δείτε πολλά περισσότερα από τα έργα της εδώ.Θα ήθελα πολύ να περπατήσω σ΄ένα τέτοιο μαγικό μέρος με το παιδί μου. 
Κι ύστερα, σκέφτομαι, μήπως θα έπρεπε να δοκιμάσουμε κάτι τέτοιο και στην Ελλάδα; Η ζωή είναι πολύ πιο όμορφη όταν την βλέπεις με φαντασία. 
Στην χώρα μας, έχουμε απίστευτα όμορφα μέρη. Μια βόλτα με τα παιδιά μας στην φύση και μπορούμε, εμείς να γίνουμε καλλιτέχνες. Πώς είναι δυνατόν να ζούμε χωρίς τέχνη; 
Ένα ξέρω...Την επόμενη φορά που θα βρω παγκάκι και δέντρο, θα φτιάξω μία σφεντόνα με την κόρη μου. Αποδράστε στο όνειρο, σήμερα! Δεν υπάρχει χρόνος...
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

1 σχόλιο:

  1. Πραγματικά υπέροοχ άρθρο! Τρομερή καλλιτέχνης η κυρία! (πόσο μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο γράφεις..) Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...