Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Φτιάξτε με το παιδί σας αυγά από πάγο!


Ξέρω πώς δεν το έχετε δοκιμάσει, ποτέ πριν ξανά, αλλά κάτι μου λέει ότι θα σας αρέσει. Και θα αρέσει πολύ στα παιδιά σας!
alcademics
Τι λέτε φτιάχνουμε αυγά από πάγο; Ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι, τώρα που κάνει ζέστη! 
Πώς φτιάχνονται; Είναι πολύ απλό! Έχετε πλαστικά αυγά; Ωραία! Τους ανοίγετε μικρές τρύπες με ένα αιχμηρό αντικείμενο στο πάνω μέρος τους! 
Γεμίζετε με το παιδί σας,  τα ποτήρια σας με νερό και διαφορετικά χρώματα ζαχαροπλαστικής! 
Τα γεμίζετε και τα βάζετε στην κατάψυξη να παγώσουν! Μοναδική ιδέα! Σε λίγο, είναι έτοιμα! Τα βγάζετε έξω! 

Βάλτε τα σε μία λεκάνη και αφήστε το παιδί σας να παίξει μαζί τους. Θα μάθει πολλά για τα χρώματα και τι δίνουν όταν ενώνονται μεταξύ τους, για την μεταβολή της φυσικής κατάστασης του νερού και θα καλλιεργηθεί η φαντασία του, φτιάχνοντας παραμύθια καθώς θα πλένει με αυτά τα παιχνίδια του! 
Η ζωή είναι ωραία όταν παίζεις και πειραματίζεσαι. Τα πλαστικά αυγά και τα χρώματα ζαχαροπλαστικής μπορείτε να τα βρείτε κι εδώ. 

Διαβάστε,  αυτό  το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  αγοράσετε τα προϊόντα.  Κάντε κλικ πάνω στις ονομασίες τους για να τα βρείτε. Καλό παιχνίδι! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

4 σχόλια:

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...