Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Οι πιο γλυκές συνταγές με μπισκότα Oreo για το παιδί μας!


Μερικές φορές, όταν το παιδί μας γιορτάζει το μόνο που χρειάζεται είναι καλή διάθεση και μεράκι για να φτιάξουμε παρέα ένα γλυκό δώρο και να του το προσφέρουμε.
27.media.tumblr.com
Μια πολύ καλή ιδέα είναι  να φτιάξουμε τα κέικ μας  και να τα γαρνίρουμε με μερέντα. Στολίζοντάς τα,  με  μπισκότα Oreo τα μεταμορφώνουμε σε κουκουβάγιες! Καταπληκτικό! 
Μια πολύ έξυπνη, ακόμα, ιδέα είναι να βάλουμε μερικά μπισκότα σε ένα πιατάκι και να μάθουμε στο παιδί μας, για τις φάσεις της Σελήνης. Ένας πολύ γλυκός τρόπος να μυήσουμε το παιδί μας στον μαγικό κόσμο της αστρονομίας!

Μπορούμε, ακόμα, να γεμίσουμε ένα ποτήρι με παγωτό να τρίψουμε από πάνω μπισκότα oreo και να το σερβίρουμε με καραμέλες σκουλήκια! Ιδανικό κέρασμα για ένα παιδικό πάρτι.  Μου αρέσει πολύ! 
Τα μπισκότα Oreo σερβίρονται, ακόμα, σαν γλειφιτζούρια! 
media
Ή σαν αρκουδάκια πάντα! Και βέβαια, μπορείτε να φτιάξετε μια υπέροχη τούρτα για το παιδί σας. Έχουμε δοκιμάσει την συνταγή που θα βρείτε εδώ και είναι απλά υπέροχη! Και το πιο σημαντικό;  Είναι πολύ εύκολη. 
29
Υλικά
2 πακ.μπισκότα “OREO” (συσκευασία 175 γρ.)
2 κσ.βούτυρο λιωμένο
1/2 λίτρο κρεμά γάλακτος
100 γρ.κουβερτούρα λεύκης σοκολάτας
1 βανίλια
1 κσ.καφέ (εσπρέσσο ή και άλλο είδος όπως στιγμιαίο)
1 φακ.σταγόνες σοκολάτας



Βάζουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν σκόνη. Κρατάμε 3-4 κουταλιές τριμμένα μπισκότα για την γαρνιτούρα. Μετά τα ανακατεύουμε μαζί με το βούτυρο και τα στρώνουμε κάτω σε μια φόρμά (δαχτυλίδι).

Σε μπεν-μαρι λιώνουμε την λευκή σοκολάτα και την αφήνουμε λίγο για να κρυώσει. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί, προσθέτουμε τη βανίλια. Σε μπολ με την λευκή σοκολάτα βάζουμε την μισή κρέμα και ανακατεύουμε σιγά σιγά.Στρώνουμε την κρέμα επάνω στα μπισκότα.Στο υπόλοιπο της κρέμας προσθέτουμε τον καφέ και στην συνέχεια τη βάζουμε στην φόρμα.
Από πάνω γαρνίρουμε την τούρτα με τις σταγόνες σοκολάτας και πασπαλίζουμε επίσης τριμμένα OREO (ή μπορεί να τα αφήσει κανείς και σε μικρά κομματάκια) 

Βάζουμε την τούρτα στο ψυγείο για 3-4 ώρες για να σφίξει.



Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


3 σχόλια:

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...