Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Πασχαλινές λαμπάδες που χαρίζουν χαμόγελα!



Πώς και πώς περιμένουν τα παιδιά το Πάσχα, λιγότερο για τις ημέρες διακοπών από το σχολείο και τα μαθήματα και περισσότερο για τα δώρα που, σε αντίθεση με τα Χριστούγεννα, είναι παραπάνω από ένα: Η λαμπάδα, ένα δώρο και συχνά ένα σοκολατένιο αυγό (που ακόμα πιο συχνά περιέχει και αυτό το δικό του δώρο). 

Και παρά την λιτότητα που επιβάλλουν έτσι κι αλλιώς οι μέρες που διανύουμε, κανένας νονός ή γονιός δεν μπορεί να αντισταθεί στην λαχτάρα του παιδιού για το δώρο του! Αυτό που έχει ήδη επιλέξει πολλές μέρες πριν και που ονειρεύεται κάθε βράδυ πριν και κατά την διάρκεια του ύπνου του.


Το εμπορικό κέντρο athensheart υποδέχεται το «Χαμόγελο του Παιδιού», φιλοξενώντας ολοήμερο πασχαλινό bazaar από την Παρασκευή 15 Απριλίου έως και την Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου και χαρίζοντας δώρα στα παιδιά του Οργανισμού, με την πολύτιμη συνεισφορά των καταστημάτων του. 


Τώρα το πιο ανοιξιάτικο και κεφάτο bazaar του «Χαμόγελου του Παιδιού» σας περιμένει στο χώρο του athensheart για να επιλέξετε ανάμεσα σε πασχαλινές λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους, πλήθος πασχαλινών διακοσμητικών ειδών, καθώς και ποικιλία ειδών με τη σφραγίδα του «Χαμόγελου του Παιδιού». 

Κάντε κι εσείς τις αγορές σας ενισχύοντας το «Χαμόγελο του Παιδιού» και λάβετε μέρος στη μεγαλύτερη πασχαλινή γιορτή. Παράλληλα, δώστε την ευκαιρία στους μικρούς σας συνοδούς να συμβάλουν δημιουργικά και αυτοί στο έργο του Οργανισμού, προσφέροντας στο bazaar τις δικές τους μοναδικές πασχαλινές λαμπάδες, που θα έχουν φτιάξει με τη βοήθεια των ανιματέρ της Μικρής Ζούγκλας του athensheart.

Πού: Εμπορικό Κέντρο athensheart, Πειραιώς 180, Κόμβος Χαμοστέρνας


Ώρες λειτουργίας καταστημάτων: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-21:00, Σάββατο: 10:00-20:00
Cafe – Εστιατόρια: Δευτέρα – Κυριακή, 10:00-02:00 π.μ.
Άνετο parking 750 θέσεων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...