Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Muppet Show!



Όταν ήμουν μικρή, η θεία μου είχε φέρει από το Λονδίνο τον Κέρμιτ, την Πίγκυ και του δύο γέρους και εγώ με τα ξαδέλφια μου ερίζαμε ποιος θα πάρει τι! 




Θυμάστε το Muppet Show; Ήταν μια πολύ αγαπημένη τηλεοπτική σειρά – δημιούργημα του γνωστού μαριονετίστα και τηλεοπτικού παραγωγού Jim Henson (24 Σεπτεμβρίου, 1936 – 16 Μαΐου, 1990) δημιουργού και του προγενέστερου Sesame Street (1969). 


Η σειρά αποτελείται από μαριονέτες και οι ήρωες της σειράς δίνουν παραστάσεις με τον θίασό τους στο θέατρο των Muppets, ενώ το κοινό (οι θεατές) παρακολουθεί και το τι διαδραματίζεται στα παρασκήνια του θιάσου. 

Παρουσιαστής και ιδιοκτήτης του θιάσου είναι ο Kermit ο βάτραχος (την χειριζόταν ο ίδιος ο Jim Henson αυτήν την μαριονέτα). 

Στο “πλευρό” του είχε και την ντίβα του θεάτρου Miss Piggy την γουρουνίτσα που ως μαριονέτα χειριζόταν και δάνειζε την φωνή του κυρίως ο Frank Oz. 
Φυσικά σε κάθε παράσταση τίποτα δεν πηγαίνει όπως θα έπρεπε και γι’ αυτό οι γνωστοί γέροι (θεατές μέσα στην παράσταση του Show) του Muppet Show Statler και Waldorf από τον εξώστη “κράζουν” το κάθε σκετς που παρακολουθούν. Μικρές, χαρούμενες και ξεκαρδιστικές ιστορίες από το θρυλικό Muppet Show.

Βρήκα και σας παρουσιάζω με χαρά , αυτά τα συλλεκτικά παιχνίδια! Είναι όλα τους υπέροχα!  


 

Η Πίγκυ για την οποία ερίζαμε!

 
Και πάλι μία, μόνο υπάρχει!!! Τι σου είναι οι συμπτώσεις!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...