Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Πώς να φτιάξετε ένα κάστρο για το παιδί σας!


Ποιο παιδάκι δεν θα ήθελε να παίξει με ένα τόσο υπέροχο κάστρο; Είναι φτιαγμένο από χαρτόνι και μπορείτε κι εσείς να το φτιάξετε. 
 Θα χρειαστείτε ένα ψαλίδι και μπόλικη φαντασία. Και τα παραμύθια αρχίζουν! 
 Λατρεύω τις λεπτομέρειές του! 
Τα τείχη, τα πολλά δωμάτια με τις διαφορετικές χρήσεις το καθένα! Αναρωτιέμαι θα μπορούσα να φτιάξω ένα με την κόρη μου; Σίγουρα, αξίζει να δοκιμάσω.
Είναι καταπληκτικό.
Είμαι σίγουρη πώς σ' ένα τέτοιο κάστρο τα παιδιά μας μπορούν να φτιάξουν τα ωραιότερα παραμύθια του κόσμου! 
Δείτε, τα όπλα των ιπποτών! Είναι από οδοντογλυφίδες! Πόσα πολλά πράγματα μπορούμε να κατασκευάσουμε, με απλά υλικά που υπάρχουν γύρω μας! 
elhadadepapel
Κι όμως, είναι τόσο απλό! Χρειάζονται λίγα χαρτόνια από κούτες και μπορείτε κι εσείς να το φτιάξετε! 
freepreschoolcrafts
Εάν ακόμα δεν διαθέτετε πολύ χώρο σχεδιάστε το κάστρο των ονείρων σας, με ρολά από χαρτί που περίσσεψαν! Ντύστε τα με χαρτόνια και στολίστε τα με χρυσόσκονη! 

Και βέβαια μην πετάτε κούτες μικρές και μεγάλες γιατί όλο και κάπου, μπορεί να χρησιμεύσουν. Δεν υπάρχει τίποτα πιο μαγικό από το να δημιουργείς! Το μυστικό για να φτιάξετε ένα όμορφο κάστρο; Η φαντασία και ένα μικρό κουτί που περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να συνδέσετε τις κούτες μεταξύ τους πανεύκολα.

Θα την βρείτε στο Patini.gr κάνοντας κλικ εδώ!

Τα καλύτερα παιχνίδια  θα φτιάξετε εσείς, μαζί  με το παιδί σας! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


2 σχόλια:

  1. Υπέροχα! Θέλω τόσο να τα φτιάξουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I would like to thank you for the efforts you might have put in writing this web website. I’m hoping the same high-grade website post from you in the upcoming as effectively. Truly your creative writing abilities has inspired me to get my own website now. Really the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up can be a great example of it.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...