Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Πώς να φτιάξετε μία φούστα από τούλι χωρίς καθόλου ράψιμο!


Μία μέρα αποφασίσαμε με την κόρη μου να επισκεφτούμε ένα μαγαζί με είδη ραπτικής κι αγοράσαμε τούλι σε διάφορα χρώματα! Είχαμε αποφασίσει να μείνουμε όλη την μέρα μαζί και να φτιάχνουμε φούστες! 
Αλλά, επειδή, δεν είμαι καθόλου καλή στο ράψιμο αποφασίσαμε να τις φτιάξουμε χωρίς καθόλου βελόνα και κλωστή! Για να φτιάξετε κι εσείς, μια υπέροχη φούστα το μυστικό είναι, δύο λαστιχάκια, περασμένα σε ένα κομμάτι χαρτόνι! 
Θα σας βοηθήσει πολύ να δέσετε στο λάστιχο τα κομματάκια από το τούλι! Το αποτέλεσμα θα είναι μαγικό! Δεν φαντάζεστε πόσο χαρούμενη θα γίνει η κόρη σας!
Εμείς, παίζαμε πώς ράβουμε μαγικές φούστες στο παλάτι. Και δεν φτιάξαμε μόνο για την ίδια, φούστες, αλλά και για τα ελαφάκια της και την Μίνι! 
Εάν πάλι, η φούστα που θα φτιάξετε είναι για μεγαλύτερο κοριτσάκι ένα καπάκι από χαρτόκουτο θα σας βοηθήσει να κάνετε εξαιρετικά την δουλειά σας! 
Είναι εύκολο να το κάνετε! 
Και θα περάσετε τόσο όμορφα με το παιδί σας! Το μόνο που χρειάζεται να σκεφτείτε είναι τα χρώματα! Θέλω να πω έχει μεγάλη σημασία να ταιριάζουν τα χρώματα! 
Κι εάν φτιάχνετε μια ακόμα μεγαλύτερη φούστα ίσως τελικά σας βοηθήσει εξαιρετικά μία καρέκλα! 
beingbrook
Πάντως, όπως,  τελικά και να την φτιάξετε η χαρά θα είναι μεγάλη! Το κοριτσάκι σας θ' αρχίζει να χορεύει μαγεμένο από χαρά! 
Ένας κόκκινος φιόγκος  μπορεί να κάνει την διαφορά!
Λατρεύω αυτήν την άσπρη φούστα από τούλι αλλά πιο πολύ λατρεύω τις άκρες της! Είναι ανατρεπτικές! Γεμάτες χρώμα και χαρά!
Και βέβαια, μια στέκα έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον εάν είναι κι αυτή από τούλι! Για τα μαλλιά διαλέξτε εντυπωσιακά χρώματα!
Όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σας! 
Εάν έχετε ανάγκη από έμπνευση, δείτε το βίντεο που ακολουθεί! 
  
Και εάν σας έχει περισσέψει τούλι διακοσμήστε τις καρέκλες στο επόμενο παιδικό πάρτι! 

thehobbymommy
Το τραπέζι των μικρών καλεσμένων μπορεί να  γίνει παραμυθένιο! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

3 σχόλια:

  1. Κι εγώ έφτιαξα μία παρόμοια για τη γιορτή του σχολείου τα Χριστούγεννα! Η μικρή μου ήταν ντυμένη κουκλίτσα! Πραγματικά ξεχώριζε από τις υπόλοιπες! Ωραία ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλεια ιδέα! Το κοριτσάκι μου θα ντυθεί Χιονούλα στη γιορτή του παιδικού σταθμού και ανυπομονώ να της φτιάξω μια άσπρη φουστίτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...