Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Εκτυπώστε τα δωρεάν, για το παιδί σας!


Ώρα για παιχνίδι! Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να φορέσετε μάσκες ζώων και να παίξετε με το παιδί σας τους μύθους του Αισώπου. Μπορείτε να κατεβάσετε μια υπέροχη μάσκα λαγού, γάτας, αρκούδας, ποντικού, γουρουνιού και σκύλου.
Ήρθε η ώρα να πάρετε το παιδί σας αγκαλιά και να του πείτε παραμύθι...αλλά δεν καταφέρατε να το τελειώσετε, το αφήνετε σε μια σελίδα και το συνεχίζετε την επόμενη μέρα.Βρήκα εδώ, αυτούς τους υπέροχους σελιδοδείκτες που είναι  με ζωάκια. Δεν είναι υπέροχοι; 
Κι αυτοί, εδώ, οι σελιδοδείκτες είναι σκέτοι γλύκα και μπορείτε να τους βάλετε στα παραμυθάκια που διαβάζετε στο παιδί σας πριν να κοιμηθεί το βράδυ. Κατεβάστε τους από εδώ
Μήπως θέλετε να μάθετε στο παιδί σας την ώρα; Κατεβάστε από εδώ αυτό το εξαιρετικό παιχνίδι και θα μάθετε, στο παιδί σας, την ώρα σε λίγα, μόλις, λεπτά! 
Κι εάν, θέλετε να του μάθετε τα χρώματα, αυτός είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος. Εκτυπώστε από εδώ, το μαγαζί με τα παγωτά και καλή σας διασκέδαση! 
Εάν έφτασε η ηλικία να μάθει να γράφει, μπορείτε να δοκιμάσετε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε από εδώ μια υπέροχη προγραφική άσκηση. Είμαι σίγουρη πώς το παιδί σας θα διασκεδάσει πολύ βοηθώντας το κουνελάκι να βρει τον δρόμο του, στο λαβύρινθο. 
Και βέβαια, αυτοό οι αριθμοί θα σας φανούν πολύ χρήσιμοι εάν θέλετε να μυήσετε το παιδί σας στον μαγικό κόσμο των Μαθηματικών! Βρείτε τους εδώ
Κι εάν θέλετε να κάνετε την γνώση, ακόμα, πιο διασκεδαστική παίξετε με αυτές τις κάρτες με τις πασχαλίτσες. 
Αυτό είναι ένα από τα πιο γλυκά τερατάκια που έχω δει. Είναι ημερολόγιο. Καταπληκτικό, θα το βρείτε, εδώ. Εσείς, το κατεβάζετε και αλλάζετε, απλώς τους μήνες! Καλή διασκέδαση! Κάθε μέρα είναι γιορτή, εάν έτσι, θέλουμε!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


8 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΘΑΝΗ!!!ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ Η ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταστικά! Τα αποθήκευσα όλα για να να τυπώσω σιγά σιγά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως μπορείς να μου βρείς φύλλα εργασίας για παιδιά σε παιδικό σταθμό που να ενώνουν τελίτσες για να μάθουν να σχεδιάζουν γωνίες, γραμμές σχήματα κλπ έτσι ώστε να μάθουν να σχεδιάζουν και να συσχετίσουν το σχήμα με το αντικείμενο. Δηλ Τρίγωνο = σκεπή Έψαξα παντού αλλά δεν βρήκα κάτι τόσο απλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Κάτι έχω στο μυαλό μου. Θα φτιάξω ένα άρθρο σύντομα...Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι όλα σούπερ ζουζουνίστικα! Ειδικά το ρολογάκι! Έψαχνα μέρες να βρώ κάτι παρόμοιο! Αλλά τπτ! Ευχαριστούμε )) εγώ κ η μικρή μου ))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα είναι καταπληκτικά, νομίζω η μικρούλα μου θα ξετρελλαθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καταπληκτικά!!!! Ευχαριστώ πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...