Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Παιχνίδια για ένα πολύ διασκεδαστικό απόγευμα με το παιδί σας!


Θέλετε να κάνετε το παιδί σας πολύ χαρούμενο; Παίξτε μαζί του, παιχνίδια πολύ διασκεδαστικά! Πάρτε νερό και χρώματα ζαχαροπλαστικής και φτιάξτε με παγάκια ένα ουράνιο τόξο! Το παιδί σας θα τρελαθεί από την χαρά του!
Έχει το παιδί σας, βαρεθεί να παίζει συνεχώς με την πλαστελίνη; Κάντε την μαγική! Προσθέστε χρυσόσκονη και θα λάμπει! Ώρα να του ζητήσετε να σχηματίσετε τα γράμματα. Τίποτα πιο απολαυστικό από την χαρά της ανακάλυψης!
Μπερδεύτηκαν τα χρώματα από τις πλαστελίνες; Έχετε και ξυλάκια; Γιατί δεν λέτε στο παιδί σας να φτιάξει μία τούρτα για τα ξωτικά των παραμυθιών; Θα του αρέσει πολύ και θα μείνει ώρα απασχολημένο! 
Ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι είναι και το κυνήγι του χαμένου θησαυρού! Επίκαιρο, γιατί έχουμε Απόκριες! Γράψτε σε ένα μπουκάλι ένα μήνυμα με οδηγίες για το τι ακριβώς ψάχνετε και πώς θα το βρείτε. 
Το μόνο που χρειάζεστε για να το παίξετε είναι ένας κουβάς με άμμο και ψεύτικα κοσμήματα! Ώρα να αφήσετε το παιδί σας να σκάψει για να βρει τον θησαυρό των ονείρων του! 
Η μέρα φεύγει. Ώρα για αγκαλιά και παραμύθια. Βάψτε σε μία γωνιά του δωματίου σας ένα δέντρο. Κρεμάστε πάνω του φωτάκια. Είναι το πιο όμορφο μέρος για να πάρετε αγκαλιά το παιδί σας και να του πείτε ένα παραμύθι. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το παιχνίδι!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...