Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Κατασκευές για παιδιά με σελοφάν!


Δεν φαντάζεστε πόσα συναρπαστικά πράγματα, μπορείτε να κάνετε με το παιδί σας, με λίγα πολύχρωμα κομμάτια σελοφάν  που θα  βρείτε εδώ. Μπορείτε να τα κολλήσετε πάνω στα τζάμια σας για να αφήσετε τον ήλιο να περάσει. 
A4 Cellophane Sheets
Το σπίτι σας θα γεμίσει χρώματα. Και θα δείτε τα προσωπάκια των μικρών σας χαρούμενα! Μπορείτε να τα κόψετε, παρέα, σε κομματάκια και να τα τοποθετήσετε σε ένα κουτί. 
Από εκεί, θα τα παίρνουν. Αυτό είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι που θα τα βοηθήσει να μάθουν τα γεωμετρικά σχήματα. 
Ύστερα, με λίγο νερό τα κολλάτε στα παράθυρά σας και φτιάχνετε τα δικά σας παραμύθια. Ένα είναι σίγουρο! Στο παιδί σας θα αρέσει τόσο πολύ!

Και βέβαια μέσα από το παιχνίδι μπορείτε να μάθετε και τα γράμματα. Συναρπαστικό ν΄ανακαλύπτεις τον κόσμο μέσα από το παιχνίδι!
Μπορούμε, ακόμα, να φτιάξουμε με τα παιδιά μας, μια παγίδα του ήλιου! Κατεβάζετε από εδώ τον κύκλο σχέδιο και από εδώ τις αχτίνες. 
Στην συνέχεια, κολλάτε με το παιδί σας χαρτάκια από σελοφάν.
Αλλά αυτό που δεν θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε είναι ότι μπορούμε με σελοφάν να φτιάξουμε με το παιδί μας καραμελίτσες - φωτάκια και να στολίσουμε τον κήπο μας. 
Θα χρειαστούμε αυτά τα υλικά. 
Και το αποτέλεσμα θα είναι μαγικό!
Είναι όμορφο να μπαίνει το φως και να βλέπουμε τα χρώματα, σπίτι μας. Καλό παιχνίδι!*Το σετ με τα πολύχρωμα χαρτιά από σελοφάν μπορείτε να το βρείτε στο Amazon. Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να το αγοράσετε.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)



1 σχόλιο:

  1. Κοίτα τι μπορεί να φτιάξει κανείς με σελοφάν!? Τα τζάμια είναι ωραία και θα περνάει και το φως από μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...