Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Παίξτε με το παιδί σας κουκλοθέατρο με δαχτυλόκουκλες!


Μία εξαιρετική ιδέα για να μείνει το παιδί μας δημιουργικά απασχολημένο, να αναπτύξει την φαντασία και τον λόγο του είναι να το μυήσουμε στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών. Αυτό το σετ από δαχτυλόκουκλες - περιλαμβάνει 18 ζωάκια- που θα βρείτε εδώ είναι πραγματικά καταπληκτικό! 
Μπορούμε να φτιάξουμε, παρέα, με το παιδί μας του κόσμου τις ιστορίες! Να ζωντανέψουμε τους μύθους του Αισώπου. Τι πιο συναρπαστικό! Η κόρη μου, λέει, "με τις ιστορίες καταλαβαίνουμε τον κόσμο". 
No1GS - 10 x Finger Puppets. Animal shape. 10 styles per set.
Είναι ένα πραγματικά πολύ όμορφο παιχνίδι που η κόρη μου το έχει εκτιμήσει πολύ. Δεν σταματάει, να μιλάει και να μιλάει και να φτιάχνει ιστορίες. 
Και μην ξεχνάτε μ' αυτό το σετ με 10 δαχτυλόκουκλες ζωάκια  που χωράει στην τσάντα σας και θα βρείτε  εδώ το μικρό σας θα μείνει τόσο ήσυχο, όταν θα είναι μαζί σας, σε κάποια δουλειά. Πάντα υπάρχουν τρόποι για να περάσουμε καλά.  Καλό παιχνίδι!
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


*Τα σετ με τις γαντόκουκλες μπορείτε να τα βρείτε στο Amazon. Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να τα αγοράσετε.


3 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία ιδέα.. μ'αρέσει το κουκλοθέατρο.. και οι γαντοκούκλες εδώ είναι πανέμορφες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από πολύ μικρή παίζαμε με γαντόκουκλες με την κορούλα μου. Δεν υπάρχει παιδάκι που να μην του αρέσουν! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια πολύ όμορφη ιδέα! Όσα προτείνεις είναι πάντα τόσο όμορφα! Καλημέρα από Λαμία! Ζέτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...