Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Ιδέες για ένα υπέροχο γιορτινό τραπέζι!


Όσο πλησιάζει η Πρωτοχρονιά όλοι ψάχνουμε ιδέες για να κάνουμε το τραπέζι μας όσο το δυνατόν πιο όμορφο.Για ακόμα πιο εορταστική ατμόσφαιρα στο γιορτινό τραπέζι  μπορούμε να φτιάξουμε όμορφα μπαστουνάκια από τυρί. Το μυστικό; Η διακόσμηση!

Μια πολύ όμορφη, ακόμα,  ιδέα είναι να φτιάξουμε πίτσα ελατάκι ή μπαστούνι. Θα αρέσει πολύ σε μικρά και μεγάλα παιδιά.
Μπορούμε, ακόμα, να κάνουμε το ψωμί μας Αγιό-Βασιλιάτικο. Αξίζει τον κόπο θα δώσει πολύ χαρά στους καλεσμένους σας. 
Κι εάν θέλετε ένα γλυκό διαφορετικό από όλα τα άλλα, τα χωνάκια του παγωτού μπορούν να μεταμορφωθούν σε ελατάκια με επικάλυψη σοκολάτας  και πολύχρωμα καραμελάκια. 
Καλή χρονιά σε όλους! Χαρούμενη και δημιουργική!
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Υπέροχα παιχνίδια για να ανακαλύψετε με το παιδί σας τον κόσμο!Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ανακαλύψετε με το παιδί σας τον κόσμο από το παιχνίδι. Εάν έχετε σπίτι σας χαρτόκουτες μπορείτε να κάνετε μέχρι ένα αεροπλάνο και να πετάξετε ψηλά.  Μπορείτε να φτιάξετε τα πάντα. 

Το μυστικό; Το μαγικό κουτί της MakeDo που θα βρείτε εδώ περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε την συναρμολόγηση παιχνίδι! 
Το κλασικό παιχνίδι κατασκευών που αποτελείται από ξύλινα κομμάτια, ένας υπέροχος τρόπος για να φτιάξετε με το παιδί σας την πόλη με τους δρόμους των ονείρων σας. Θα το βρείτε εδώ.
Σας αρέσουν τα οχήματα; Τα οχήματα που είναι αληθινά και κινούνται σε 4 τροχούς; Με το Rolobox που θα βρείτε εδώ μπορείτε να φτιάξετε τα πάντα, αρκεί να έχετε κούτες! Καταπληκτική ιδέα για παιχνίδι! Μόλις η κόρη μου είδε το κινούμενο κάστρο ξετρελάθηκε. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το κάνουμε. 
Και βέβαια δεν θα μπορούσα να μην προτείνω τα σετ της Lego που θα βρείτε εδώ με το οποίο μπορείτε να φτιάξετε μία ολόκληρη πόλη. Καταπληκτικό παιχνίδι! 
Εάν πάλι θέλετε να κάνετε με το παιδί σας κάτι πραγματικά συναρπαστικό τότε δείτε το ποδήλατο Berg. Ένα πανέμορφο και βραβευμένο ποδήλατο. 
Είναι σίγουρα μοναδικό αφού θα το κατασκευάσετε εσείς. Δεν θα χρειαστείτε εργαλεία ή ειδικές γνώσεις. Θα βρείτε τα πάντα στο κουτί. 
Το συναρπαστικό; Μεταμορφώνεται. Μαζί του δεν θα έχετε μόνο ποδήλατο, αλλά σκούτερ και γερανό.
Θα το βρείτε εδώ. Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα παιχνίδια. Είναι όλα τους υπέροχα!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Πώς να φτιάξετε το έλκηθρο του Άγιου- Βασίλη με σοκολάτες και ζαχαρωτά!Μια εξαιρετική ιδέα για το γιορτινό τραπέζι! Φτιάξτε με το παιδί σας τα έλκηθρα που σέρνουν τα ελαφάκια του Άγιου- Βασίλη, με σοκολάτες, καραμέλες και ζαχαρωτά. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το κάνουμε! 


Κανείς δεν μπορεί ν΄αντισταθεί με ένα τόσο γλυκό κέρασμα. Θα το κάνω και θα πω στην κόρη μου ότι της το άφησε δώρο ο Άγιος - Βασίλης! Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και χαρά!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...