Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Κατασκευές για παιδάκια με ζώα!


Είναι όλες τους καταπληκτικές ιδέες για κατασκευές και παιχνίδια με το παιδί σας! Φτιάχνονται με λίγα χαρτιά, κόλλα και χρώματα που υπάρχουν σε κάθε σπίτι! Δείτε, αυτά τα ζωάκια. Είναι μοναδικά.
Για τα φτιάξετε με το παιδί σας, παίρνετε ένα χαρτί, το τυλίγετε στα δύο και σχεδιάζετε το ζωάκι σας. Παίρνετε το ψαλίδι και το κόβετε. Με αυτόν τον τρόπο έχετε το ζωάκι σας τρισδιάστατο. 
Κι εάν θέλετε να βάλετε χρώμα και Άνοιξη, πάρτε χαρτί, ζωγραφίστε και κόψτε με το παιδί σας πεταλούδες! Δώστε του πούλιες να τις κολλήσει πάνω. Θα του αρέσει τόσο πολύ!
Μπορείτε, ακόμα, να ζωντανέψετε τον βυθό της θάλασσας. Κι αυτό είναι μαγικό παιχνίδι! Δοκιμάστε να φτιάξετε μεγάλα και μικρά ψαράκια και να πείτε παραμύθια του βυθού της Φαντασίας! 
Κι εάν θέλετε να μάθετε με έναν βιωματικό τρόπο το παιδί σας τα ζωάκια που ζουν στην φάρμα, φτιάξτε τα με δαχτυλομπογιές. Ένα είναι σίγουρο θα του αρέσει πολύ! 
Μπορείτε, ακόμα, να φτιάξετε σκανταλιάρικα ζουζουνάκια και μαγικές ζουζουνο-ιστορίες! Τα παιδάκια τις λατρεύουν! 
Και, βέβαια, μην πετάτε τις χαρτοσακούλες. Μπορείτε να φτιάξετε με αυτές ένα σωρό ζωάκια! Δείτε τα και δοκιμάστε να φτιάξετε με το παιδί σας τα δικά σας! 
Είναι όλα τους ξεχωριστά! 
Και το πιο σημαντικό; Γίνονται πανεύκολα!
Ακόμα, κι εάν ο καιρός δεν είναι ιδανικός για βόλτες κάθε μέρα, με αυτά τα παιχνίδια με το παιδί σας θα περάσετε υπέροχα!
Καλό παιχνίδι! Καλή διασκέδαση! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...