Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Σκέψεις για τα Χριστούγεννα που έρχονται... Κάτι που μου άρεσε να κάνω από μικρή είναι  να ξαπλώνω στο κρεβάτι μου και να ονειρεύομαι τα Χριστούγεννα που έρχονται. Λατρεύω να βλέπω στο ταβάνι την αντανάκλαση από τα φωτάκια. Με ηρεμεί, απόλυτα...
Την Νύχτα των Χριστουγέννων μου αρέσει να ξυπνάω νωρίς το πρωί, μετά τα μεσάνυχτα και να πηγαίνουμε βόλτα στους φωτισμένους  δρόμους, μιας πόλης που μόλις ανακάλυψα! Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καλύτερο δώρο για μένα από ένα ταξίδι ανακάλυψης.
Μου αρέσει, επίσης, πολύ, να κάθομαι και να περιμένω, ένα τραμ, στολισμένο με φωτάκια, χριστουγεννιάτικα! Και το πιο μαγικό είναι ότι δεν ξέρω που ακριβώς θα με πάει, επειδή είναι η πρώτη φορά που το παίρνω!
Λατρεύω να κοιτάζω τις βιτρίνες καταστημάτων που είναι στολισμένες και μερικές φορές τις χαζεύω τόσο, ειδικά όταν πρόκειται για την επιτομή της κομψότητας, τόσο που μπορεί να σκοντάψω. 
Στην θέα ενός όμορφου χριστουγεννιάτικου δέντρου, παραμένω, πάντα, ένα μικρό παιδί που το κοιτάζει μαγεμένο.
Όταν τελειώνει κάθε γιορτή, νιώθω την ανάγκη να βγω και να περπατήσω λίγο μόνη μου. Πόσο μου αρέσει να βρω και να κάτσω  σ΄ένα παγκάκι και να σκέφτομαι.  Παρατηρώ τα φωτάκια στους δρόμους ν΄αναβοσβήνουν και τις  αντανακλάσεις τους να φαίνονται στο βρεγμένο δρόμο. 
Άλλες φορές, σκέφτομαι πόσα έχω και πόσα δεν έχω εκτιμήσει, πολλές φορές σωστά και πόσα, ακόμα, δεν έχω κάνει.
Αλλά, πάλι, υπάρχει πάντα το  δώρο που λέγεται ζωή κι αγάπη! Και που σε κάνει να γελάς και να γιορτάζεις!
Τι θα ΄θελα να πώ στην κόρη μου, να ξέρει όταν μεγαλώσει; Να μην φοβάται. Η ζωή είναι γιορτή.Όταν τα φώτα σβήνουν, η γιορτή δεν τελείωσε.
   
Η γιορτή είναι μέσα μας. Καλές γιορτές σε όλους μας!


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :) 

Χριστουγεννιάτικα φαναράκια από πάγο!


Δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό από το να στολίζεις με την οικογένειά σου, γιορτινά το σπίτι! Κι ένας μοναδικός τρόπος για να το κάνεις είναι κατασκευάζοντας χριστουγεννιάτικα φαναράκια από πάγο!
creativehomestyle
Δεν φαντάζεστε πόσο πιο γλυκός είναι ένας φωτεινός δρόμος σαν αυτό! Είμαι σίγουρη πώς φέτος τα Χριστούγεννα εαν χιονίσει θα το δοκιμάσετε!
stonewallkitchen
Μπορείτε να στολίσετε τα φαναράκια σας με κομμάτια από έλατο ή γκι! Θα είναι μοναδικά! 
Και όλοι θα τα θαυμάζουν!
simplyhomeandfamily
Κι είναι πολύ αστείο να δοκιμάσετε να φτιάξετε μία παγωμένη, χριστουγεννιάτικη τούρτα με το παιδί σας! Θα του αρέσει πολύ!
countrycabinwithcindy
Δεν ξέρω τι είναι πιο συναρπαστικό! Το φως κι η ζεστασία ή ο πάγος;  Πάντως, μ΄αυτά τα φαναράκια, ο πάγος  θα σπάσει σίγουρα! Η ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, θα γίνει μαγική!


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :) 


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...