Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Δείτε ζωντανά μέσω web-cam τον Άγιο - Βασίλη να ταΐζει τα ελαφάκια του!


Κάθε παιδάκι ονειρεύεται να δει μία φορά στην ζωή του τον Άγιο - Βασίλη! Μήπως το παιδάκι σας το πήρε ο ύπνος και δεν κατάφερε, πάλι, φέτος την νύχτα να τον δει;  
Θέλετε μήπως κι εσείς να τον δείτε  ζωντανά να δίνει φαγητό στα ελαφάκια του; Είναι πολύ απλό! Η τεχνολογία κάνει θαύματα!
 
Πατήστε εδώ και απολαύστε τον! Εάν θέλετε, ακόμα,  μπορείτε να ανεβάσετε στην σελίδα, την δική σας οικογενειακή χριστουγεννιάτικη φωτογραφία! Μην ξεχνάτε ο Άγιος -Βασίλης τα ταΐζει δύο φορές την μέρα, στις 10:00 π.μ. και στις 5:00 μ.μ. Δεν είμαι σίγουρη, όμως, εάν είναι ώρα Ελλάδας. Θα το δούμε σήμερα...
Πολλές φωτογραφίες από την κάμερα θα βρείτε και στο facebook από εδώ! Κάνοντας, μάλιστα, Like μπορείτε να ανεβάσετε και τις δικές σας κάνοντας τα δικά σας σχόλια! Καλή χρονιά να έχουμε! Με υγεία και αγάπη!


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :) 

Παίξτε με το παιδί σας με την λάσπη! Είναι συναρπαστικό!


Είναι υπέροχο να παίζουμε με τα παιδιά μας με λάσπη! Πάρτε μία λεκάνη και γεμίστε την με λάσπη! Βάλτε μέσα τα πλαστικά του ζωάκια, μικρά κλαδάκια και φύλλα! Το παιχνίδι, αυτό, είναι πραγματικά πολύ διασκεδαστικό!
AllTheLittleThingsmucbtickh 
Και βέβαια, με λάσπη μπορείτε να φτιάξετε μικρά σπιτάκια που μέσα θα ζουν τα ξωτικά του δάσους και να ζωντανέψετε το αγαπημένο σας παραμύθι!  Σκέτη μαγεία!
5OrangePotatoesmudcreature 
Μπορείτε, επίσης να πάρετε λάσπη και να φτιάξετε μικρά τερατάκια ή και καλικαντζαράκια που ροκανίζουν το δέντρο της γης και να μιλήσετε στο παιδί σας για τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας!
FreeflowingWaysmudpies 
Μια πολύ καλή, ακόμα, ιδέα είναι να φτιάξετε μπισκότα από λάσπη για να τα δοκιμάσουν οι κούκλες σ' ένα πάρτι στο πάρκο!
homelearningfrombirth
Ή να ζωντανέψετε την προϊστορική εποχή φτιάχνοντας ένα ηφαίστειο και παίζοντας με τους δεινόσαυρους!Ότι και να κάνετε θα είναι συναρπαστικό! Καλό παιχνίδι!Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :) 


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...