Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Πώς να φτιάξετε έναν πολυέλαιο με θέμα την Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων!


Μία εξαιρετική ιδέα είναι να φτιάξετε έναν πολυέλαιο για το παιδικό δωμάτιο με θέμα την Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων. Είναι μια υπέροχη ιδέα που μπορείτε να υλοποιήσετε με την βοήθεια του παιδιού σας. 
Για να τον φτιάξετε θα χρειαστείτε τον παλιό σας πολυέλαιο. Και μία τσαγιέρα, μερικά φλιτζάνια και πιατάκια για τσάι. Ξεβιδώνετε προσεκτικά τα μέρη στον πολυέλαιο.
Δίνετε στο παιδί σας χρώματα και του ζητάτε να τα ζωγραφίσει. Ένα είναι σίγουρο! Θα του αρέσει τόσο πολύ και τα φλιτζάνια σας θα δείχνουν υπέροχα! 
Ανοίγετε τρύπες, με ειδικό τρυπάνι που ανοίγει τρύπες σε γυαλί για να στερεώσετε την τσαγιέρα και τα φλιτζανάκια σας. Βάφετε τον πολυέλαιο σας σε τιρκουάζ χρώμα. Θα δείχνει υπέροχος.Τοποθετήστε τα τσαγερά σας.
Ο πολυέλαιος σας είναι μαγικός. Βγαλμένος από την Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων! Θα δείχνει υπέροχος στον κήπο σας ή στο παιδικό δωμάτιο. 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


2 σχόλια:

  1. Φανταστική ιδέα! Θα τη δοκιμάσω κάποια στιγμή μιας και είμαι μεγάλη φαν της Αλίκης στη Χώρα των θαυμάτων! Πολύ ενδιαφέρον το ιστολόγιό σας, μόλις έγινα και follower!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΈΛΕΙΟ!!!!!! Φανταστική ιδέα....με βλέπω να το κάνω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...