Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

10 + 1 ιδέες για μοναδικά παιχνίδια, με το παιδί μου στην εξοχή!


Άνοιξη! Η ομορφότερη εποχή του χρόνου! Η φύση, τώρα, δημιουργεί. Πασχαλίτσες, πεταλούδες, ζουζούνια μικρά και μεγάλα! Αφήστε το παιδί σας, να παρατηρήσει τα έντομα και να φτιάξει γι' αυτά ένα ξενοδοχείο που θα τα φιλοξενήσει. Είναι απόλυτα συναρπαστικό!
Αυτό το ξενοδοχείο είναι μαγικό! Δεν είναι σκεφτεί, ποτέ πριν, πώς μπορούσε να υπάρχει. Είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο για έντομα! Βάλτε το, σε ένα σημείο στον κήπο σας και το παιδί σας θα έχει όλο τον χρόνο να εξερευνήσει την ζωή τους και να μάθει τα μυστικά της φύσης!  Είναι τόσο απλό! Μέσα από την παρατήρηση και το παιχνίδι τα παιδιά μας, ανακαλύπτουν τον κόσμο. Θα το βρείτε εδώ.
Και το πιο συναρπαστικό; Εάν το παιδί σας μείνει τόσο απορροφημένο, ανακαλύπτοντας τον κόσμο, υπάρχει και αυτό το ξενοδοχείο εντόμων  που θα βρείτε εδώ που μαζεύει την ηλιακή ενέργεια, από τις ακτίνες του ήλιου και το βράδυ φωτίζει. Καταπληκτικό! Μπορείτε να το βάλετε σ'ένα σημείο στον κήπο σας. Ένα είναι σίγουρο το παιδί σας θα παίζει και θα παίζει μαγεμένο από την ομορφιά της ανακάλυψης!
Κι εάν έχετε κάποια γωνιά στον κήπο σας για το παιδί δώστε του μικροσκοπικά τούβλα και λάσπη να φτιάξει ένα  λιλιπούτειο μεσαιωνικό χωριό. Θα είναι το δικό σας μυστικό στο δάσος. 
Με το παιχνίδι αυτό που θα βρείτε εδώ μπορείτε να χτίσετε τα πάντα. Ένα πηγάδι με νερό για τις νεράιδες και τους ιππότες σας, σπιτάκια ενός μικρού χωριού ή ένα μεσαιωνικό κάστρο. 
Ώρα να μεταφερθούμε στην εποχή που ζούσαν οι ιππότες. Τι πιο συναρπαστικό από  ένα παιχνίδι να σε μεταφέρει στον χρόνο; 
Ένας καταπέλτης για παιχνίδι στον κήπο! Τον βρήκα εδώ κι εάν κι έχω κόρη έχω κατενθουσιαστεί! Ένα μοναδικό παιχνίδι που θα ζωντανέψει ένδοξες μάχες παραμυθιών, ονείρου και φαντασίας! 

Οι ιππότες είναι έτοιμοι για μάχες; Είναι απίστευτο το τι υπάρχει σε παιχνίδια για μικρά και μεγάλα παιδιά!
Κι εάν νομίζετε ότι έχετε ζωγραφίσει με το παιδί σας με κάθε τρόπο, αναρωτιέμαι, έχετε δοκιμάσει να ζωγραφίζετε με αυτές, εδώ τις πέτρες; Βρείτε βράχους, μεγάλους και μικρούς και παίξτε τους ανθρώπους των σπηλαίων. Φτιάξτε τις δικές σας βραχογραφίες στην φύση. Μπορείτε να τις βρείτε  εδώ.
Και βέβαια, μια εξαιρετική ιδέα για παιχνίδι είναι να σκάψετε με τα φτυάρια σας ένα χαντάκι να πάρετε το λάστιχο ή μερικούς κουβάδες νερό και να φτιάξετε ένα ποταμάκι. Παίζουμε τους ινδιάνους; Μα αυτό το μοναδικό σετ που βρήκα εδώ, το παιδί σας θα ζωγραφίσει 6 κανό όπως θέλει και θα τα βάλει στο ποτάμι που φτιάξατε, παρέα, να ταξιδέψουν! 
Τα παιδιά σας αγαπούν τα πουλιά; Αν ο καιρός δεν επιτρέπει να είστε έξω, βρήκα αυτήν εδώ την ταΐστρα για πουλάκια. Την γεμίζετε με φαγητό, την κολλάτε στο παράθυρό σας και μόλις φτιάξατε ένα καταπληκτικό παρατηρητήριο για πουλιά! Θα την βρείτε εδώ. 
Νομίζω πώς την μεγάλη μου αδυναμία την ξέρετε είναι οι νεραϊδόκηποι. Και βρήκα, εδώ αυτό το κουτί που τα περιέχει όλα! Σποράκια για να φυτέψετε, μαγικά μανιτάρια, νεράιδες και ότι βάλει ο νους σας! Ποιο παιδί δεν θα ήθελε να τον φτιάξει και να ζωντανέψει τα παραμύθια; 
Εάν, τώρα κάνετε πάρτι μια πολύ ωραία ιδέα είναι να δώσετε στο παιδί σας να φορέσει ένα ζευγάρι ξυλοπόδαρα. Καταπληκτικό παιχνίδι για μικρά και μεγάλα παιδιά που θα βρείτε εδώ!
Θέλετε να πετάξουμε στην χώρα με το ουράνιο τόξο; Αν θέλετε να πετάξετε στην χώρα των ονείρων έχετε ανάγκη από ένα ζευγάρι πολύχρωμα, μεταξένια φτερά! Θα τα βρείτε εδώ.
Τέλος, εάν τίποτα δεν σας κρατάει στην γη, πετάξτε με όχημα έναν χαρταετό στους αιθέρες. Μοναδικός χαρταετός που θα σας ταξιδέψει ψηλά στην χώρα που όλα είναι αιθέρια κι ονειρικά, στον κόσμο των παραμυθιών. Θα τον βρείτε εδώ. Καλό παιχνίδι! Όλα είναι μαγικά, εάν έτσι θέλουμε! 
Διαβάστε,  αυτό  το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  αγοράσετε τα προϊόντα. 


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...