Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Έξυπνες ιδέες για να μεταμορφώσετε το παιδικό δωμάτιο σε χώρα των παραμυθιών!


Enchanted Tree - Premium Wall Stickers - Removable and Repositionable 
Σας αρέσει πολύ να αλλάζετε, συχνά, την διακόσμηση στο σπίτι σας και στο παιδικό δωμάτιο. Δείτε, αυτό το δωμάτιο. Είναι βαμμένο σ' ένα υπέροχο χρώμα. Γαλάζιο του πάγου. Προσέξτε, το δεντράκι στον τοίχο! Είναι  ένα πανέμορφο αυτοκόλλητο  που θα δώσει μία μοναδική πινελιά στο παιδικό δωμάτιο! Θα το βρείτε εδώ
Mushroom Night Light LED Lamp ** CHOICE OF COLOURS ** 
Κι εάν θέλετε να μεταμορφώσετε κυριολεκτικά το παιδικό δωμάτιο  ανάψτε, αυτά τα φωτάκια - μανιτάρια που μπορείτε να τα βρείτε εδώ και το παιδί σας όταν θα πηγαίνει για ύπνο, θα βλέπει κάθε βράδυ τα πιο γλυκά όνειρα! Φτιάξτε με το παιδί σας, ένα μαγικό δάσος ονείρων! 
Το μοναδικό αυτό, σετ με τα αυτοκόλλητα που θα βρείτε εδώ μεταμορφώνει το δωμάτιο! Η ομορφιά, στην απλότητα! Ένας τοίχος στα ροζ, λευκά σεντόνια, λίγα λουλούδια και το όνειρο αρχίζει! Μια μικρή γωνιά ονείρων. Πείτε μου ποιο παιδάκι δεν θα ήθελε να διαβάσει εδώ τα παραμυθάκια του; 

Και βέβαια, ένας τοίχος λευκός, γίνεται μοναδικό μ΄ένα αυτοκόλλητο σαν αυτό που βρήκα εδώ. Είναι δρόμος φαντασίας! Είναι, πραγματικά, καταπληκτικός! Σε οδηγεί. κατευθείαν στην χώρα των παραμυθιών.
Εάν έχετε κρεββάτι πάνω - κάτω μια πολύ ωραία ιδέα είναι να βάλετε αυτό εδώ το αυτοκόλλητο σπιτάκι που θα βρείτε εδώ και ο χώρος σας θα μεταμορφωθεί μαγικά! Ένα από τα ωραιότερα αυτοκόλλητα που μπορεί να μπει σε παιδικό δωμάτιο! 
RoomMates Repositionable Childrens Wall Stickers, Outer Space 
Και βέβαια, με αυτά εδώ τα αυτοκόλλητα μπορείτε να ταξιδέψετε με την φαντασία σας από την γη ως τ' αστέρια! 
RoomMates Repositionable Childrens Wall Stickers, Vintage Planes
Ή μ' αυτά εδώ να πετάξετε στα σύννεφα της φαντασίας! Πραγματικά, υπέροχα δεν είναι; 
Roommates Repositionable Childrens Wall Stickers, Princess Castle 
Το τέλειο δωμάτιο για κορίτσια με αυτοκόλλητα που θα βρείτε εδώ θα κάνει την μικρή σας να αισθάνεται μικρή βασιλοπούλα! 
RoomMates Repositionable Childrens Wall Stickers, Knights And Dragon
Μια μαγική γωνιά για αγόρια με αυτοκόλλητα που θα βρείτε εδώ θα κάνει την μικρό  σας να αισθάνεται γενναίος ιππότης των παραμυθιών! 
Μ΄αυτό εδώ το σετ με αυτοκόλλητα δεν θα βρείτε ένα αλλά εξήντα έξι μοναδικά αυτοκόλλητα για να φτιάξετε μαζί με το παιδί σας τον δικό σας παραμυθένιο κόσμο! Καλή επιτυχία στην μεταμόρφωση του παιδικού δωματίου! Ένα είναι σίγουρο, θα γίνει αγνώριστο. Καλό παιχνίδι!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Μην ξεχάσετε να διαβάσετε,  αυτό  το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  αγοράσετε το παιχνίδι.  Κάντε κλικ πάνω  του  για να το βρείτε.


Κατασκευές με Polymer Clay για παιδιά!


Θέλετε να βοηθήσετε το παιδί σας να αναπτύξει τις ικανότητές τους αλλά κυρίως θέλετε ένα παιχνίδι ξεχωριστό που θα το μαγέψει και θα κάνει τα παιδικά ματάκια του να λάμψουν από χαρά κι ενθουσιασμό. 

Το Djeco Light Modelling Clay που θα βρείτε εδώ είναι ένα μαγικό σετ κατασκευών που θα σας κάνει να φτιάξετε με το παιδί σας την άγρια δύση, χρησιμοποιώντας Polymer Clay! 

Μ' αυτό το υλικό που μοιάζει στην πλαστελίνη αλλά, μόλις, στεγνώσει στερεοποιείται, μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας,  παραμύθια για την άγρια δύση. Στο μοναδικό, αυτό, σετ κατασκευών περιέχονται, αναλυτικές οδηγίες και εικόνες και όλα τα τα υλικά για να τα φτιάξετε. 
Djeco Plastichic Kit
Μαγικό να δημιουργείς, μαζί με το παιδί σου! Το σετ Djeco Plastichic Kit που θα βρείτε εδώ περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε τα δικά σας έργα τέχνης που απεικονίζουν πουλιά με Polymer Clay! 
Djeco Plastichic Kit
Μην ξεχνάτε ότι κάποια στιγμή, όλα τα παιδάκια αρχίζουν να μιμούνται στο παιχνίδι τους διάφορες καταστάσεις και να πλάθουν τις δικές τους ιστορίεςΚαι με Djeco Light Modelling Clay Critters Craft Kit που θα βρείτε εδώ θα μυήσετε το μικρό σας στον μαγικό κόσμο της δημιουργίας με κατασκευές από Polymer Clay
Djeco Light Modelling Clay Critters Craft Kit
Φτιάξτε, παρέα, ζωάκια, σαν αυτά που θα βρείτε στο σετ κατασκευών  Djeco Light Modelling Clay Critters Craft Kit που θα βρείτε εδώ. Όταν πλάθεις με το παιδί σου συμβαίνει κάτι μαγικό...
Djeco Light Modelling Clay Miaow Craft Kit 
Πλάθονται, ξαφνικά, ιστορίες και  μύθοι και ένα είναι σίγουρο! Θα περάσετε υπέροχα! Μην ξεχνάτε κάθε παιδί είναι ένας μικρός καλλιτέχνης! Αφή, η πιο ισχυρή τους αίσθηση.
Djeco Light Modelling Clay Miaow Craft Kit 
Και κάθε παραμύθι, κλείνει πάντα γλυκά με μια βασιλοπούλα που βρήκε τον ιππότη των ονείρων της. Μ΄αυτό το σετ κατασκευών λέω να μυήσω την κόρη μου στον κόσμο του Polymer Clay. Θα το βρείτε εδώ.


Η αγάπη για την τέχνη  ξεκινά από τις πολύ μικρές ηλικίες. Πόσο πιο όμορφος θα ήταν ο κόσμος μας εάν βάζαμε σ΄αυτόν περισσότερη φαντασία...Αγάπη, χρόνο με το παιδί μας και παιχνίδια τέχνης, το καλύτερο δώρο για να αλλάξουμε τον κόσμο.


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Μην ξεχάσετε να διαβάσετε,  αυτό  το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  αγοράσετε το παιχνίδι.  Κάντε κλικ πάνω  του  για να το βρείτε.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...