Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

"Αναζητώντας το Άστρο των Χριστουγέννων" στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Το Κέντρο Επισκεπτών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στο Θησείο, είναι ξανά κοντά μας με την δράση "Αναζητώντας το άστρο των Χριστουγέννων" για παιδιά ηλικίας 7-12 ετών. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία αφού ξεναγηθούν στον χώρο του Αστεροσκοπείο και μάθουν τα πάντα για το αστέρι των Χριστουγέννων, να γίνουν οι ίδιοι εξερευνητές!
Με χειροτεχνίες, θεατρικά, μουσική και quiz θα συγκεντρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν πιο κοντά στην εύρεση του Άστρου των Χριστουγέννων!
Όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο παιχνίδι θα μπουν στην κλήρωση για ένα τηλεσκόπιο, το οποίο είναι ευγενική χορηγία του Πλανητάριου Θεσσαλονίκης!Προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά, το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί δύο φορές*.
Κυριακή 27/12 στις 10:30 και Κυριακή 27/12 στις 16:00 στον χώρο του Αστεροσκοπείου. Διάρκεια παιχνιδιού: ~2.5 ώρες Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και ξεναγήσεις για τα μεγαλύτερα παιδιά-γονείς! Ο αριθμός συμμετοχών περιορίζεται σε 50 παιδιά ανά γύρο.
Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ για τα παιδιά, 2.5 ευρώ για τους ενήλικες. Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσεων! Για πληροφορίες-κρατήσεις: 210- 3490054 και drasi.noa@gmail.com
Στις 19:00 την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί η ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ για όλους τους συμμετέχοντες που θα καθορίσει τον νικητή του μεγάλου δώρου!
* Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής είναι δυνατό να προστεθεί κι άλλη δράση.
Εννοείται πώς θα είμαστε εκεί με την κόρη μου, γιατί λατρεύει να ονειρεύεται και να κοιτάει ψηλά τ' αστέρια όπως κάθε παιδί.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...