Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Πώς ν'ανανεώσετε το παιδικό δωμάτιο!


 Ας δούμε μερικούς εύκολους τρόπους ν' ανανεώσετε το παιδικό δωμάτιο! Πώς σας φαίνεται αυτό το κρεββάτι; Είναι υπέροχο γιατί βρίσκεται ψηλά και φωτίζεται με χριστουγεννιάτικα φωτάκια! Ποιο παιδάκι δεν θα ήθελε ν'ανεβαίνει με μια σκάλα στον ουρανό;
 Αλλά, κι αυτή η ιδέα μου αρέσει πολύ! Καλύψτε έναν τοίχο με μία ταπετσαρία που είναι παγκόσμιος χάρτης. Θ' ανακαλύψετε μαζί τον κόσμο απ' την αρχή. Κι αυτό είναι μαγικό!
 Κι όσο για το τραπεζάκι που υπάρχει στο δωμάτιο της κορούλας σας, μπορείτε, να το ντύσεται  με μία "φούστα" από τούλια!
Το συρτάρι, κάτω από το κρεββάτι, μπορείτε να το γεμίσετε με ράγες και τρένα! Απόλυτα, συναρπαστική ιδέα
Κι εάν, βέβαια, φτιάξετε ένα παραβάν για να αλλάζει ρούχα η μικρή σας, όλα τα παραμύθια θα ζωντανέψουν!
Προσοχή! Τα χρώματα είναι μαγικά! Κι εσείς, φτιάχνοντας ένα παραβάν στο παιδικό δωμάτιο δημιουργείτε μια πόρτα ονείρου και φαντασίας! 
 Αλλά κι ένας τοίχος με κάδρα διακοσμημένα με επιτραπέζια  παιχνίδια είναι μοναδικός!
Τα χάρτινα φωτιστικά με χρώματα κάνουν την ατμόσφαιρα μαγική! Αλλά και με μερικές μαξιλάρες, το παιδικό δωμάτιο γίνεται πιο ζεστό!
Και βέβαια, μία ινδιανική σκηνή, μέσα στο  παιδικό δωμάτιο,  με φωτάκια που ανάβουν κάθε βράδυ,είναι σκέτη μαγεία!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :) 

4ο Ποδηλατικό Κυνήγι Θησαυρού 23-10-2011


Τι ακριβώς είναι το ποδηλατικό κυνήγι θησαυρού; 
Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, γίνεται στην πόλη μας  ένα ποδηλατικό κυνήγι θησαυρού στο οποίο εσείς και άλλοι  συνποδηλάτες  ψάχνετε στο κέντρο της πόλης για σημεία ή καταστάσεις ώστε να μαζέψετε πόντους. Σημείο συνάντησης το παρκάκι, στον σταθμό του Θησείου, στις 11:30 π.μ. Λίγο πριν την εκκίνηση κάθε ομάδα θα πάρει έναν σφραγισμένο φάκελο, τον οποίο καλείται να τον ανοίξει αφού απομακρυνθεί τουλάχιστον 300 μέτρα από το σημείο εκκίνησης.
Δεν είναι ένα παιχνίδι ταχύτητας, αφού ο φάκελος περιέχει γρίφους που καλείστε να λύσετε.Οπότε όλοι μπορούν να συμμετάσχουν ανεξαρτήτως αντοχής ή ποιότητας ποδηλάτου.Επίσης ακριβώς επειδή δεν είναι αγώνας ταχύτητας η ασφάλεια μας μπαίνει πάνω από όλα. 
Θα κερδίσει όποιος λύσει τους περισσότερους γρίφους;
Όχι απαραίτητα, όλοι οι γρίφοι δεν έχουν τους ίδιους πόντους, και η ευρηματικότητα ανταμοίβεται οπότε αν δεν βρει όλους τους γρίφους μην φοβάστε.
Τι ώρα πρέπει να είμαι εκεί;

Στις 11:30 γιατί υπάρχει αρκετή δουλειά για την αποδιοργανωτική επίτροπη μέχρι να ξεκινήσετε. Οπότε αν είμαστε όλοι στην ώρα μας, θα ξεκινήσουμε όντως στις 12:00
Πόσες ώρες θα διαρκέσει;
Ο τερματισμός θα είναι στις 5:00, αλλά μετά θα δουλέψει πυρετωδώς η αποδιοργανωτική επιτροπή ώστε να σας παρουσιάσουμε τις φωτογραφίες στις 9:00 στους φίλους του ποδηλάτου.
Τι θα κερδίσω;
Το παιχνίδι γίνεται καθαρά για να περάσετε καλά, να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους και να αλληλεπιδράσετε με την πόλη και τους κατοίκους της. Κάθε δώρο θα είναι καθαρά συμβολικό.
Μπορούν να συμμετάσχουν όλοι;
Εννοείται ότι ο καθένας στην ομάδα πρέπει να προσέχει και τους συμπαίχτες του, παρόλα «ταξιδεύει» με δικιά του ευθύνη. Γι αυτό το λόγο δυστυχώς δεν μπορούν να συμμετάσχουν άτομα κάτω των 18 ετών ασυνόδευτα.


Τι πρέπει να έχω μαζί μου:

  • Ποδήλατο σε καλή κατάσταση: Καλύτερα να παίζεις παρά να επισκευάζεις (ένα σέρβις πάντα χρειάζεται)
  • Νερό (και αδιάβροχο αλλά δεν είμαστε ακόμα σίγουροι)
  • Χάρτη της Αθήνας (Δεν είναι απαραίτητος, αλλά μην ελπίζετε να κερδίσετε χωρίς αυτόν)
  • Φωτογραφική μηχανή (Όποιος έχει ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ή στην χειρότερη ένα κινητό με δυνατότητα λήψης φωτογραφιών, καλείται να το φέρει καθώς κάθε ομάδα θα χρειαστεί από μία. Αν δεν έχετε, μην ανησυχείτε, μπορείτε να συμμετάσχετε.)
  • Εργαλεία, μπαλώματα, τρόμπες κλπ
  • Ρολόι, ή κοντέρ ή κινητό που να γράφουν την ώρα.

Την ευθύνη για την διοργάνωση του ποδηλατικού κυνηγιού θησαυρού δεν φέρουν οι ΠΟΔΗΛΑΤισσΕΣ, για λόγους μυστικότητας, αλλά 3 μόνο άτομα απο αυτούς. Μην ανησυχείτε όμως γιατί είμαστε εχέμυθοι, φερέγγυοι, αδιάφθοροι και όλα αυτά σε πολύ λογικές τιμές...
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...